The body project.

Az InfraShape titok

  -  infrashapehorizontal   -  Az InfraShape titok

Az InfraShape titok

Nagy öröm számomra, hogy a Bright Shape-nek olyan vendégei vannak, akik minden apró részletet tudni akarnak az infrashape edzésekkel kapcsolatban. 🙂 Ezúttal a leggyakrabban felbukkanó kérdésekre válaszolok Nektek InfraShape és vele együtt a fogyás témájában. Are you ready? 🙂

Hogyan lehet lefogyni? 

A fogyás lényege, hogy kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit elégetsz. Például, ha megeszel egy karamellás-mogyorós szeletet, akkor nagyjából 30 perc futás után égetheted el a csokival bevitt 300 kalóriát. Az infrashape edzés során azonban akár 5 perc is elég az édesség ledolgozásához. A legjobb persze az, ha odafigyelsz a helyes étkezésre, a megfelelő folyadékbevitelre és arra, hogy rendszeresen járj infrashape-re! Az eredményt imádni fogod!

Mi az az InfraShape? 

Az Infrashape Horizontal Luxury egy fekvő kerékpár kapszula, amely sportolás közben megtöbbszörözi az elégethető kalóriák mennyiség. A különleges gép a legmodernebb zsírégető módszereket ötvözi úgy, mint: a vákuum technológiát, a kollagénterápiát, az infrafény-terápiát, az ózonterápiát és a színterápiát. A multivision kijelzőnek köszönhetően valódi élménnyé válik az edzés.

Hány kalóriát lehet elégetni egy infrashape edzéssel? 

Az InfraShapenek gépnek köszönhetően egy 50 perces edzéssel akár 1600 kalóriát is el lehet égetni, ami – valljuk be – rengeteg. Gondolj csak bele: 1 óra úszással 653, 1 óra futással pedig mindössze 435 kalóriát tudsz elégetni…

Nagy súlyfelesleggel is lehet edzeni? 

Igen! Az InfraShape gépünk 120 kilóig biztonsággal használható. Nincs két egyforma ember, ezért személyre szabott edzéstervet kapsz annak érdekében, hogy a saját tempódban tudj majd tekerni. Vigyázunk Rád  !

Mit tegyek narancsbőr ellen? 

Tudtad, hogy a nők 80 százalékát érinti a narancsbőr? Ráadásként a cellulit még csak nem is súlyfüggő: a vékonyabb és a teltebb hölgyeknek ugyan úgy lehet narancsbőre.

A megfelelő étkezés és folyadékbevitel mellett az InfraShape-et is be tudod vetni! Az InfraShape ugyanis nemcsak a makacs zsírpárnák ellen szuperhatékony, hanem sok más mellett a narancsbőr ellen is.

Hányszor érdemes InfraShape edzésre járni? 

Hetente 3-szor! Ez ugyanis az a mennyiség, amire szükséged van ahhoz, hogy felturbózd az alakformálást.

Mit vigyek magammal?

Az edzésre hozz magaddal 2 nagyméretű törülközőt – garantálom, hogy izzadni fogsz  – papucsot és természetesen vizet, hogy pótold a folyadékveszteséget. Edzhetsz pólóban, bikini felsőben vagy sportmelltartóban is, ami számodra kényelmes. Az edzésekhez kiváló minőségű, és magas hatóanyag tartalmú izzasztókrémet, valamint izzasztó fólianadrágot is kapsz, melyek segítik a hatékony zsírégetést.