The body project.

Hatékony és gyors
s
Méregtelenít
Személyre szabott

Mit érdemes tudni az infrashape edzésekről?

EGYEDÜLÁLLÓ TECHNOLÓGIA

Az Infrashape Horizontal Luxury egy fekvő kerékpár kapszula, amely sportolás közben megtöbbszörözi az elégethető kalóriák mennyiség. A különleges gép a legmodernebb zsírégető módszereket ötvözi úgy, mint : a vákuum technológiát, a kollagénterápiát, az infrafény-terápiát, az ózonterápiát és a színterápiát. A multivision kijelzőnek köszönhetően valódi élménnyé válik az edzés.

MIT HOZZ MAGADDAL?

A kényelmes edzés érdekében, kérünk, hogy hozz magaddal 2 darab nagy törölközőt és vizet. Hölgyeknek bikini felsőt vagy sportmelltartót javasolt viselniük az edzés során – mely minden esetben egyénre szabottan, külön helyiségben történik.

AJÁNDÉK

Minden edzéshez kiváló minőségű, és magas hatóanyag tartalmú izzasztókrémet, valamint izzasztó fólianadrágot biztosítunk.

Bright Shape Tip

A fogyás titka

Az álomalak eléréshez kiemelten fontos odafigyelni a tudatos étkezésre és a megfelelő folyadékbevitelre. Az egészséges életmód nemcsak széppé, de teljesebbé is tesz. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, sovány húst, és próbálj meg minél többször gyógyteát inni. rdemes vezetni a napi kalóriabeviteled is, hiszen így még könnyebben oda tudsz figyelni a táplálkozásodra. Köztudott, hogy a fogyókúra csak és kizárólag a sporttal együtt lehet igazán hatékony. Az Infrashape-nek köszönhetően azonban nem kell hosszú órákat a konditeremben töltened: egyetlen 50 perces edzés alkalmával ugyanis 1500 kalóriának inthetsz búcsút.

s

ÁRAINK

A feltüntetett árak az ÁFÁ-t már tartalmazzák.

Alkalmak száma40 perces edzés 50 perces edzés
15500 Ft6000 Ft
5 (felhasználható: 30 nap)26500 Ft28 500 Ft
10 (felhasználható: 60 nap)51500 Ft55 000 Ft
20 (felhasználható: 120 nap)100 000 Ft106 000 Ft

Törölköző: 350 Ft/db

Fontos tudnivalók

  • Szalonunkban kártyával vagy utalással lehet fizetni.
  • 24 órán belüli időpontlemondás esetén a lemondott alkalom a bérletből levonásra kerül vagy a következő alkalommal felszámoljuk.

Köszönjük a megértést!

1
Edzés
50
Perc
1500
Kalória
100
Százalék törődés