The body project.

Szilágyi Brigitta

Szalonvezető

Mindig érdekelt a sport, a tudatos táplálkozás és a szépségipar. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen egészen fiatalon sikerült eldönteni, hogy mivel szeretnék foglalkozni. 2008-ra kitanultam a kozmetikus szakma csínját-bínját, s az iskola befejezése után már a gyakorlatban is hasznosíthattam a tudásomat. Emellett komolyan érdeklődtem az alakformálás és a tudatos étkezés iránt is: mindig nyomon követtem a külföldi trendeket, s alaposan áttanulmányoztam, hogy mikképpen hatnak az élelmiszerek a testünkre. Nem vacilláltam sokat, hiszen 2010-ben már a kezemben volt a személyi edzői és a masszőri diploma is.
A hivatásom iránti rajongásom nem hagyott alább – az évek múlásával egyre több gyakorlati tapasztalatot szereztem, s rengeteget tanultam azért, hogy vendégeim minden támogatást megkapjanak céljaik eléréséhez.
Akikkel már együtt dolgozhattam, tudják, hogy munkám során odafigyelek a lélekre is – a motiváció szakmai kelléktáram egyik elengedhetetlen eszköze.

Mindig tele voltam ambícióval, így tudtam, hogy akkor leszek majd igazán elégedett, ha egyszer saját szalonom lesz.
Elhatároztam, hogy mihamarabb megvalósítom az álmomat, amely 2018-ra már be is teljesedhetett, hiszen rengeteg akadályt leküzdve megalapítottam a Bright Shape-et.

A szalon koncepcióját úgy alakítottam ki, hogy a hozzánk betérők valóban jól érezzék magukat – az elegáns környezet, a modern felszereltség és a motiváló légkör minden szépülni, illetve fogyni vágyóra inspirálóan hat.