The body project.

Megvan a karanténkilók ellenszere!

  -  infrashapehorizontal   -  Megvan a karanténkilók ellenszere!

Megvan a karanténkilók ellenszere!

A koronavírus-járvány miatt egyik pillanatról a másikra megváltoztak a mindennapjaink – a „karantén-korszak” alatt többet vagyunk otthon, és bizony unalmunkban többször nyitjuk ki a hűtőszekrény ajtaját is, aminek aztán – nem meglepő módon – a hízás az egyik legsúlyosabb következménye. Nyugalom, erre is van már ellenszer!

Egyre több olyan új vendég fordul hozzánk azért, hogy leadják a „karanténkilókat”. Sokan közülük arról számoltak be, hogy hiába diétáztak, a mérleg nyelve csak nem akart lefelé mozdulni… Ők már rájöttek, hol rontották el a fogyókúrát.

Drasztikus diéták helyett rendszeres testmozgás, egészséges táplálkozás

Hiába mondunk le a cukros és zsíros ételekről, ha közben nem ügyelünk a megfelelő mennyiségű mozgásra is. Aranyszabály ugyanis, hogy a diéta csak és kizárólag akkor lehet sikeres, ha a bevitt kalóriák mennyisége kevesebb, mint az elégetett kalóriák mennyisége. De mit tegyünk akkor, ha:

– a konditermek és az uszodák bezártak,
– a szabadban a hideg miatt most nem éri meg sportolni,
– nincs időnk és motivációnk az otthoni tornához?

A válasz egyszerű: InfraShape a testnek és a léleknek!

Az InfraShape modern korunk egyik legjobb alakformáló eszköze, mert egyetlen 50 perces edzés alatt:

– akár 1600 kalóriát is elégethetünk,
– a bőrünk feszesebb és simább lesz,
– méregteleníthetünk, hiszen az infrafény felgyorsítja a nyirokkeringést,
– lelkileg is feltöltődünk, hiszen tekerés közben – az interaktív multimédiás felületnek köszönhetően – a világ legszebb helyeit járhatjuk be.

A Bright Shape-ben élmény lesz megszabadulni a makacs zsírpárnáktól – formáld magad tökéletesre és felejtsd el a karanténkilókat! Szalonunkban ráadásul maximálisan ügyelünk vendégeink biztonságára: kiemelt szintű fertőtlenítési protokollt vezettünk be, folyamatosan fertőtlenítjük a gépeket, és minden olyan felületet, amellyel érintkezhetnek.

Foglalj időpontot még ma! Szeretettel várlak a Bright Shape-ben! 🙂

Győzzük le együtt a karanténkilókat!

Are you ready?

Brigi, a Bright Shape szakértője

Post a Comment